İSTANBUL / KADIKÖY - Göztepe Halil Türkkan Ortaokulu

Göztepe Halil Türkkan Ortaokulu

Merdivenköy Mah. Yumurtacı Abdibey Cad. No81 Kadıköy İSTANBUL
Vizyon
Eğitim alanında fark yaratan eğitim kadrosuyla, toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okuluz.
Misyon
Öğrencilerimizi doğaya ve çevresine duyarlı, tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, bilgiye ulaşma yollarını bilen, kendine güvenen Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, barış dolu bir dünya için mücadele eden bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
GÖZTEPE HALİL TÜRKKAN ORTAOKULU SPOR, SANAT VE AKEDEMİK ALANDAKİ BAŞARILARI VE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ULUSLAR ARASI PROJELER Okulumuz Masa Tenisi Branşında pilot okul olarak seçilmiştir. Masa Tenisi branşında 2009,2010 ve 2011 yıllarında İstanbul birincisi olmuştur. 2011 yılı Haziran ayında Çorum ilimizde Türkiye Minikler Grubu Masa Tenisi Şampiyonasına katılmıştır. 2012 yılında okulumuz Masa Tenisi Küçük Kızlar Takımı kendi grubunda İstanbul 4. olmuştur. Ayrıca Kadıköy ilçesi çapında spor alanında masa tenisi, atletizm, futbol müsabakalarında çeşitli dereceler almıştır. Atletizm yarışmalarında Türkiye şampiyonalarına katılarak çeşitli başarılar elde eden okulumuz il ve ilçe bazında almış olduğu neticeler sebebi ile 10 adet kupa kazanmıştır. Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerde, halk oyunlarında Kadıköy İlçesi 3. olan okulumuz, 2008 yılından satranç minikler grubunda Kadıköy İlçesi 1. olmuştur. ULUSLAR ARASI PROJELER: Comennius Projesi kapsamında okulumuz İtalya, İspanya, Romanya, Yunanistan ve Slovenya’nın yer aldığı Uluslararası Okul Çocuk Korosu Projesine katılmış olup 2013/2015 yılları arasında proje kapsamında çalışmalar devam etmektedir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :