Göztepe Halil Türkkan Ortaokulu

Vizyon: Eğitim alanında fark yaratan eğitim kadrosuyla, toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okuluz.

Misyon: Öğrencilerimizi doğaya ve çevresine duyarlı, tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, bilgiye ulaşma yollarını bilen, kendine güvenen Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, barış dolu bir dünya için mücadele eden bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: GÖZTEPE HALİL TÜRKKAN ORTAOKULU SPOR, SANAT VE AKEDEMİK ALANDAKİ BAŞARILARI VE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ULUSLAR ARASI PROJELER Okulumuz Masa Tenisi Branşında pilot okul olarak seçilmiştir. Masa Tenisi branşında 2009,2010 ve 2011 yıllarında İstanbul birincisi olmuştur. 2011 yılı Haziran ayında Çorum ilimizde Türkiye Minikler Grubu Masa Tenisi Şampiyonasına katılmıştır. 2012 yılında okulumuz Masa Tenisi Küçük Kızlar Takımı kendi grubunda İstanbul 4. olmuştur. Ayrıca Kadıköy ilçesi çapında spor alanında masa tenisi, atletizm, futbol müsabakalarında çeşitli dereceler almıştır. Atletizm yarışmalarında Türkiye şampiyonalarına katılarak çeşitli başarılar elde eden okulumuz il ve ilçe bazında almış olduğu neticeler sebebi ile 10 adet kupa kazanmıştır. Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerde, halk oyunlarında Kadıköy İlçesi 3. olan okulumuz, 2008 yılından satranç minikler grubunda Kadıköy İlçesi 1. olmuştur. ULUSLAR ARASI PROJELER: Comennius Projesi kapsamında okulumuz İtalya, İspanya, Romanya, Yunanistan ve Slovenya’nın yer aldığı Uluslararası Okul Çocuk Korosu Projesine katılmış olup 2013/2015 yılları arasında proje kapsamında çalışmalar devam etmektedir.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08.40 - 14.50
Isınma: (Doğalgaz) Kalorifer
Yabancı Dil: 5. Sınıflar İngilizce ağırlıklı okutulmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://goztepehalilturkkanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Merdivenköy Mah. Şair Arşi Cad. No2 Kadıköy/İSTANBUL Okulumuz Fahrettin Kerim Gökay Cad. Minibüs Yolu Göztepe Petrol İstasyonu çaprazında, Göztepe İETT Durağı karşısındadır. Öğretmen Harun Reşit İlkokulu ile aynı bahçe içerisindedir.

Öğretim Şekli :Tam Güm

Yerleşim Yeri - Merdivenköy Mh., 34732 Kadıköy/İstanbul

Ulaşım Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde Göztepe Petrol Ofisi çaprazında, Öğretmen Harun Reşit İlkokulu ile aynı bahçeyi kullanmaktayız.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 19,2 km İlçe ile uzaklıgı 4,4 Km dir